Over Hessels Taxi Gilze

Gespecialiseerd in groeps- en rolstoelvervoer

Hessels Taxi Gilze is gespecialiseerd in Zorgvervoer, Groepsvervoer en Rolstoelvervoer. Wij vervoeren dagelijks vele clienten met een beperking naar diverse instellingen, dagbesteding, scholen etc. Ons wagenpark is volledig afgestemd op het Zorgvervoer. Hessels Taxi Gilze is er ook voor mensen met een PGB budget. Wij kunnen uw PGB vervoer voor u declareren bij het SVB.

Vervoer op maat

(Zorg)vervoer op maat hoeft niet per definitie duur te zijn. Wij zoeken altijd combinatiemogelijkheden waardoor wij u van ons een scherp aanbod kunt ontvangen. Hessels Taxi Gilze rijdt uitsluitend vooraf bestelde ritten. Heeft u een taxi nodig? Bestel deze wel tijdig vooraf. De collega’s van Hessels Taxi Gilze staan voor kwaliteit, veilig vervoer en klantvriendelijkheid.

Pakkettaxi Gilze

Pakkettaxi Gilze is een nieuw onderdeel van Taxi Hessels. Pakkettaxi Gilze gaat pakketvervoer op maat leveren voor bedrijven en particulieren die een pakket (snel en direct) willen versturen. Onze website wordt hiervoor klaar gemaakt. Voor informatie verwijzen wij naar ons email adres: info@pakkettaxigilze.nl

Werken bij Hessels Taxi Gilze

Bent u de chauffeur die wij zoeken? Taxi Hessels is altijd op zoek naar chauffeurs groepsvervoer op parttime basis. U kunt altijd uw sollicitatie sturen naar christel@taxihessels.nl.