Diensten

Taxi- en Groepsvervoer

Wij verzorgen taxi- en groepsvervoer op maat voor alle doelgroepen tegen aantrekkelijke tarieven. Wij rijden op afspraak vervoer t/m 8 personen per bus.

U bent bij ons aan het juiste adres voor alle soorten personenvervoer. Voor een taxi voor uitgaansgelegenheden kunt u uitsluitend vóóraf een taxi reserveren. Hessels Taxi Gilze heeft een divers wagenpark zeer geschikt voor alle soorten groepsvervoer. Wij beschikken over minibusjes ingericht voor vervoer van groepen tot en met 8 personen.

Rolstoelvervoer

Onze rolstoelbussen kunnen wij inrichten voor vervoer van meerdere rolstoelen maar we beschikken ook over  1 persoons rolstoelauto’s. Alle rolstoelvoertuigen zijn uitgerust met de laatste nieuwste rolstoelbevestiging. Veilig vervoer op maat volgens de code ‘veilig vervoer rolstoelen’. Onze rolstoelbussen en taxi’s kunnen wij inzetten voor meerdere doelgroepen. Zowel voor contractvervoer als voor uitstapjes zijn onze rolstoelbussen inzetbaar. Rolstoelvervoer voor uitgaansgelegenheden kan uitsluitend uitsluitend vóóraf besteld worden.

Trein- Busstation en Luchthavenvervoer

Voor trein-bus en luchthavenvervoer hebben wij speciale tarieven. Speciaal voor vakantievervoer maar ook voor regulier vervoer naar treinstation of busstation, kunt u op onze site de prijs online uitrekenen en meteen uw taxi boeken. Bereken bovenaan de site uw ritprijs. De ritprijs is altijd enkele reis en incl. 9% btw. (deze tarieven gelden niet voor taxi's voor uitgaansgelegenheden, deze zijn uiteraard op te vragen telefonisch of per mail)

Of u alleen of met een groep op reis gaat voor zaken of vakantie, of u gaat een dagje winkelen. Wij brengen u naar het bus- en treinstation, stadscentra en luchthaven tegen aantrekkelijke tarieven. Reist u met kinderen, wij regelen stoelverhogers/kinderzitjes.

Huur chauffeur

U kunt bij ons terecht voor huur van een chauffeur.  Heeft u zelf een auto ter beschikking en wilt u uitsluitend gebruik maken van een ervaren chauffeur om uw eigen auto te besturen dan kan dat. U huurt een chauffeur per uur. Vraag bij ons naar de tarieven.

Zorgvervoer

'Zorgvervoer' op maat.  Zorgvervoer is voor mensen met bijv. een PGB budget of voor vervoer goedgekeurd door uw (Zorg)verzekering, maar zorgvervoer is zeker ook voor mensen die taxivervoer nodig hebben maar geen recht hebben op een reisvergoeding. U kunt bij ons terecht voor zorgvervoer op maat. Wij zoeken naar oplossingen zodat uw vervoer betaalbaar wordt. Ook kunt u de chauffeur inhuren als "Buddy". Reist u alleen maar heeft u begeleiding nodig! Tegen een gereduceerd tarief kan de chauffeur u de gehele reis begeleiden.